El procés participatiu del Consell Comarcal segueix a Llobera i a la Molsosa amb la fase de retorn dels resultats

Representants de l’ens segueixen amb la segona ronda de visites als municipis de la comarca

per Redacció, Solsonès, 7 de desembre de 2018 a les 16:13 |

El dimecres de la setmana vinent a les vuit del vespre a Llobera i el divendres posterior a la mateixa hora a la Molsosa, representants del Consell Comarcal seguiran amb la segona ronda de visites als municipis del Solsonès per tal de mostrar els resultats obtinguts en la primera fase del procés participatiu que impulsa l’ens comarcal.

Durant els últims dos anys s’han recollit propostes d’actuacions comarcals a cada un dels municipis, es van fer comissions temàtiques per a desenvolupar-les millor i es van acabar agrupant en 21 programes, que des del passat mes de maig s’han pogut prioritzar.


Juntament amb la presentació dels resultats, s’oferirà l’opció d’inscriure’s al registre de participació ciutadana i a prioritzar els programes, per a totes aquelles persones que encara no ho han fet. Finalment, l’acte preveu exposar com s’estan executant i com s’executaran les accions més prioritzades.

Des del Consell Comarcal del Solsonès es vol aprofitar per agrair a totes les persones que han participat en algun moment del procés o que ho fareu en el futur, i així definir, entre tots, el territori que volem.

 

Participació