El XX Festival de Música de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu arriba a Sant Llorenç de Morunys

per Redacció , Sant Llorenç de Morunys, 7 de desembre de 2018 a les 15:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Dins el Cicle Orgues de Ponent i del Pirineu 2018, l'Esglèsia Parroquial de Sant Llorenç de Morunys acull aquest divendres 7 de desembre a les 18:30h un concert d'orgue a càrrec d'Alfonso Sáez Docón.


Sant Llorenç de Morunys és un dels 15 municipis de la demarcació de Lleida que acull concerts  d’aquest cicle de música que ha esdevingut un referent sobre l’orgue i el seu patrimoni musical a nivell català i estatal, utilitzant els orgues d’un conjunt “privilegiat” de pobles i ciutats que gaudeixin de l’existència d’aquests instruments.

Per l’Associació Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida, entitat que ha dissenyat els 15 concerts d’orgue d’aquest vintè festival, té com a fita que les edicions d’Orgues de Ponent i del Pirineu el consolidin com a festival de música estable anual, d’alta qualitat artística (els organistes i músics participants són professionals de gran vàlua artística i reconegut prestigi nacional i internacional) i es pugui difondre la música d’orgue amb la categoria que es mereix. El cicle el fa possible la col·laboració dels ajuntaments juntament amb la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya.

 

Participació