ETFEM inicia la seva 3a temporada amb un creixement global en nombre d’esportistes i activitats extraescolars

El projecte esportiu i social amb base al Solsonès es planteja nous reptes pel 2019 en les seves tres branques principals: tecnificació, extraescolars i inclusió

per Redacció, Solsona, 6 de desembre de 2018 a les 10:12 |

El passat diumenge 2 de desembre, l’ Equip de Tecnificació i Formació en Esports de Muntanya ( ETFEM), va donar per iniciada la seva tercera temporada amb una trobada interescolar dels esportistes que realitzen les activitats extraescolars en esports de muntanya de diferents poblacions del territori.

Aquest any, les activitats extraescolars s’han obert a Súria i ja en són 3 les poblacions on es realitzen aquestes activitats, Sant Llorenç de Morunys i Solsona són les altres poblacions on es desenvolupen aquestes activitats en un total de 6 centres educatius. Més d’una cinquantena d’infants i joves des de 6 anys fins als 12 gaudeixen d’aquesta realitat esportiva. L’objectiu d’aquesta proposta és donar l’oportunitat a nenes i nens d’aquests centres de practicar un esport que promou el coneixement de l’entorn més proper, els valors de la muntanya, el
creixement personal i els hàbits saludables en el medi natural.
A banda de tots aquests esportistes, la trobada també va comptar amb la presència d’una part de l’ equip de tecnificació en esquí de fons de l’ETFEM que enguany també ha assolit la xifra de 15 esportistes, arribant a un 50% més de participació que fa dos anys. Per altra banda, totes aquestes activitats es van realitzar conjuntament amb l’equip i nclusiu, la tercera branca principal d’aquest projecte esportiu, que ja compta amb la participació regular de 4 esportistes en aquestes trobades.
En acabar la jornada, tots els assistents van desplaçar-se al local de la Cambra de Comerç de Solsona on els membres de l’equip van presentar el projecte ETFEM, la seva missió i com s’organitza a pares, mares i tutors.

_____
ETFEM està format per més de quinze professionals de diversos àmbits que col·laboren en les tasques de coordinació i aporten la seva experiència professional per complementar l’equip i oferir uns serveis i avantatges competitius bàsics per al bon desenvolupament de l’esportista.
La missió de l’ETFEM és potenciar la pràctica dels esports de muntanya com a eina de creixement integral i activador d’hàbits saludables.

 

Arxivat a:
Esports i Oci, Esports, ETFEM, neu
Participació