sorteig

Guanyadors d'entrades al Cine París

per Redacció, Solsona, 6 de desembre de 2018 a les 17:04 |
 


El Cascanueces y los cuatro reinos

Tot el que vol la Clara és l’única clau que obre una caixa on hi ha un regal de valor incalculable que va pertànyer a la seva difunta mare. Un fil daurat, que li ofereixen a la festa anual del seu padrí, la condueix a l’esmentada clau i a un món paral·lel estrany i misteriós.


Bohemian Rhapsody
Explica el meteòric ascens els anys 70 del mític grup Queen, les seves cançons icòniques, el seu revolucionari so i la crisi provocada quan l'estil de vida del seu cantant Freddie Mercury va estar fora de control.


Animales fantásticos: Los crímenes de Grindelwald

Al final de la primera pel·lícula, Macusa (Congrés Màgic dels Estats Units d'Amèrica), capturava al poderós mag, el tenebrós Gellert Grindelwald (Johnny Depp), amb ajuda de Newt Scamander (Eddie Redmayne). Però, complint la seva amenaça, Grindelwald va escapar de la custòdia i s'ha dedicat a reunir seguidors, la majoria dels quals desconeixen la seva veritable agenda: formar bruixots de pura sang que governin sobre tots els éssers no màgics.
Per tal de frustrar els plans de Grindelwald, Albus Dumbledore (Jude Law) recluta al seu antic alumne Newt Scamander, que accedeix a ajudar, sense adonar-se dels perills que l'esperen. Les trames es van desvetllant mentre es posa a prova l'amor i la lleialtat, fins i tot entre els veritables amics i familiars, en un món màgic cada vegada més dividit.

 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i els guanyadors han estat
IRINA LARA
M TERESA SAMPONS

 

Participació