Eleccions Municipals 2019

Ramon Montaner i Viladrich s'incorpora a la candidatura d'ERC a Solsona

La llista de David Rodríguez incorpora la figura d'un emprenedor amb notòria experiència en gestió i treball empresarial

per Redacció, Solsona, 5 de desembre de 2018 a les 20:56 |

Rosó Barrera, David Rodríguez, Ramon Montaner i Sara Alarcon, durant la roda de premsa Foto: Ramon Estany


Esquerra Republicana de Solsona enceta avui la primera exposició de la campanya electoral a mà de David Rodríguez, present alcalde de la ciutat i candidat a la reelecció del partit republicà, acompanyat d'una de les cares noves més preponderants de la candidatura. Així, ERC comença a fer públiques les incorporacions a la llista a partir de la qual es postula als pròxims comicis municipals, que tindran lloc el maig de l'any vinent. Es tracta d'una candidatura absolutament paritària, que vol anar més enllà de la normativa legal. Al mateix temps, es troba vestida de maduresa però també de perfils nous  que garanteixen un equilibri d'edat.

Ramon Montaner i Viladrich, de 44 anys, solsoní de naixement, casat i pare d'un fill, ha dut a terme la seva carrera professional en l'empresa familiar. L'evident línia empresarial de Montaner evidencia l'aposta per Solsona. A banda, Montaner es troba estretament vinculat amb el teixit associatiu d'abast comarcal des de ben jove en entitats com el Club de Bàsquet Solsona i l'Agrupament Escolta i Guia Pare Claret.
Rodríguez s'ha manifestat satisfet d'incorporar una figura d'aquestes característiques dins la candidatura, capaç de cobrir diverses àrees municipals gràcies a la seva versatilitat i providència: "Parlem d'un perfil que suma atributs com validesa i responsabilitat dins un futur equip de govern", destaca l'alcalde solsoní. Al mateix temps, Rodríguez ha assenyalat que "avui dia és difícil trobar empresaris que s'impliquin políticament, cal posar en valor aquest gest, ja que implica traspassar la frontera de l'esfera privada a la dimensió pública". Tanmateix, el candidat a la reelecció assegura que Montaner compta amb una vàlua moral i professional indiscutibles, la qual il·lustren l'empresari solsoní com una persona rigorosa i atenta.
Per la seva banda, Montaner decideix sumar-se a la candidatura  per la seva voluntat de treballar per la comunitat. Alhora, s'uneix a Esquerra per afinitat ideològica, ja que considera que és un espai on creu que pot treballar còmodament i en comparteix els seus valors republicans tals com la justícia social, la igualtat, la llibertat d'expressió, el feminisme i la sensibilitat a la immigració. A més, Montaner afirma trobar-se en el període més productiu de la seva vida, moment que considera que pot esdevenir una peça fructífera per la construcció d'una Solsona de tots/es i per a tothom. "És ara que puc oferir la millor versió de mi mateix i així treballar per la ciutat on he crescut", constata el candidat.
El nou integrant republicà valora la feina fins ara realitzada pel govern vigent, atès que "no només ha gestionat la ciutat, sinó que ha sabut vetllar pel futur; la compra del Camp del Serra en seria un bon exemple". En aquesta línia, parla d'una labor silenciosa, constant i efectiva, "gent que sap anar per feina i com projectar-la i executar-la", al mateix temps que en remarca "una cura i endreça destacada de la ciutat, que ha contribuït en més de 10 anys de canvi evident a Solsona malgrat la crisi econòmica".

En acabar, l'alcalde ha volgut remarcar que la voluntat és escoltar la gent per elaborar els eixos programàtics, que s'estan definint i es donaran a conèixer properament. També és previst que en les properes setmanes es facin públiques la resta de noves incorporacions que integraran la candidatura amb la qual els republicans ambicionen a revalidar la confiança dels solsonins i solsonines.
q

 

Participació