Gala 2018 | David Guitart
Marató TV3

Gala de Nadal 2018 de l’Escola de Dansa Solsona i el Jove Ballet Solsoní, en benefici de la Marató de TV3

per Redacció
Gala 2018 | David Guitart
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El passat dissabte dia 1, amb la Sala Polivalent plena, va tenir lloc la Festa Solidària per la Marató que cada any organitzen, conjuntament, l’Escola de Dansa Solsona, sota la direcció de Fina Comas i l’Associació del Jove Ballet Solsoní.  
La recaptació va ser de 2.305 euros, un import similar a d’altres anys. Moltes gràcies a tots els que hi vàreu col·laborar. Una mica de tothom es una gran suma. 

 
A banda de la participació, més de 200 alumnes,  també volem agrair les mostres d’afecte i d’ànim que el públic  va donar als ballarins i ballarines en cada número de ball, des dels més petits als més grans. Però sobretot, en balls com el Team de Competició de HipHop “Wild Feed G12,  que van fer posar les emocions a flor de pell. Aquest any, ha participat el grup de Sevillanes de l’escola, amb la seva professora, Montse de Luna, al davant. El ball final , on van participar professors i alumnes, va possar en peu als assitents.

 
Un any més la Gala ha estat un èxit, que esperem repetir  l’any vinent. Perquè així sigui,  esperem tornar a comptar amb  la col·laboració que ens dona l’Ajuntament de Solsona, sense la qual no seria possible.

Unes bones festes per tothom.
Participació