El Museu Escola de Castellar de la Ribera torna a obrir

El diumenge 9 de desembre l’escola acollirà un taller de decoració nadalenca

per Redacció, Castellar de la Ribera, 5 de desembre de 2018 a les 11:37 |

Aprofitant que molta gent visita la comarca quan hi ha ponts, els Amics del Museu Escola de Castellar vam pensar que podríem aprofitar per obrir de les 10 a les 13 hores el diumenge 9 de desembre. La Júlia Sunyer de Clarà, jove estudiant del municipi, es va ocupar d’obrir durant l’estiu i ara ho farà cada darrer diumenge de mes, els matins fins al juny. La informació s’anirà posant a l’Instagram, es podrà consultar a l’oficina de turisme de Solsona i a l’ajuntament de Castellar.


Aquest diumenge a les 11 del matí hi haurà també missa i es podrà aprofitar per veure  l’església de Sant Pere de Castellar a més a més de l’audiovisual i el museu escola.

Els assistents al taller de pintar ampolles amb decoració nadalenca també podran visitar l’escola de forma gratuïta, però abans s’han d’inscriure a la botiga Somnis de Paper al carrer Castell o comunicar-ho a la regidora 630242992. El taller durarà de les 10.30 a les 12.30 del matí.

Volem donar més vida a aquest petit museu tan carismàtic, i per tant recordeu que els diumenges 9 i 30 de desembre estarà obert al matí.

 

Arxivat a:
Cultura, Museu Escola
Participació