Nadal

Susanna Miravete il·lustra la portada de l’agenda de Nadal

La publicació, que recull una cinquantena de cites organitzades per entitats i institucions, es bustiarà als domicilis la setmana vinent

per Redacció, Solsona, 4 de desembre de 2018 a les 16:30 |
 

La il·lustradora solsonina Susanna Miravete firma enguany el disseny de la portada de l’agenda de Nadal que la regidoria de Cultura de Solsona reparteix entre les famílies de la ciutat. Ha estat la guanyadora del Concurs de postals de Nadal, al qual s’han presentat quatre treballs. La proposta de Miravete és un dibuix en color que simbolitza una estampa nadalenca nocturna del centre de la capital del Solsonès amb els seus edificis més emblemàtics.

Susanna Miravete ha il·lustrat diversos contes infantils, la majoria dels quals han estat escrits per Mireia Canals, entre els quals hi ha els del Carnaval de Solsona i una col·lecció dedicada a les estacions de l’any.
La setmana vinent l’Ajuntament bustiarà als domicilis del municipi un total de 3.500 exemplars de l’agenda d’actes de Nadal, que inclou una cinquantena de convocatòries programades per entitats, escoles i institucions entre el 10 de desembre i l’11 de gener. Cantades de nadales, altres actuacions musicals, representacions teatrals, exhibicions i exposicions, entre d’altres, centren el contingut de la publicació, que també es pot descarregar en línia al web municipal (https://www.ajsolsona.cat/arees/cultura).   

 

Participació