Es posa en funcionament la fase de diagnosi del futur Pla comarcal de polítiques públiques LGBTIQ

Et pugen els colors quan parlem de diversitat sexual?; deixa de pensar en blanc i negre

per Redacció, Solsonès, 3 de desembre de 2018 a les 22:18 |

El punt de Servei d’Atenció Integral del Consell Comarcal del Solsonès, ha engegat la fase de diagnosi del futur Pla comarcal de polítiques públiques LGBTIQ, consistent en l’elaboració de tres qüestionaris que permetran cercar estratègies per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, intersexuals i queers. També farem entrevistes a persones de diferents àmbits que ens puguin aportar informació més específica sobre aquesta temàtica, així com persones del col·lectiu que vulguin explicar el seu punt de vista des de les seves experiències més personals.

Per poder dissenyar un pla adaptat a la comarca, l’enquesta busca conèixer la realitat al carrer, en el sí de les entitats i a les institucions.


La fase de diagnosi consta de tres tipus de qüestionaris, un que va dirigit al personal de l’administració pública, un altre a la població en general i, per últim, un que vol recollir les aportacions de les persones del mateix col·lectiu LGBTIQ. S’ha cregut convenient fer tres qüestionaris diferents per tal de recollir totes les sensibilitats i informació més fidedigna tenint en compte totes les diversitats existents.

Per tal de completar l’enquesta cal ser major de 16 anys i es poden narrar experiències pròpies per aportar més informació. El qüestionari és totalment confidencial i es podrà respondre fins el 31 de desembre d’enguany.

Des del Consell Comarcal del Solsonès es vol posar molt accent en aquesta iniciativa de cara a poder normalitzar el tractament dels diferents col·lectius i potenciar la seva normal integració a la nostra societat allunyant tot tipus de prejudicis.

 

Participació