Museu de Solsona

Visita guiada a l'exposició «Alba. Més de 400 anys d'indumentària litúrgica a l'Església de Solsona»

Dijous 6 de desembre a les 11.30 del matí

per Redacció, Solsona | 3 de desembre de 2018 a les 08:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Museu Diocesà i Comarcal ofereix una visita guiada a l'última exposició de producció pròpia, sobre els més de 400 anys d'indumentària litúrgica del bisbat de Solsona.
Cristina Sanjust, comissària de l'exposició "Alba. Més de 400 anys d'indumentària litúrgica a l'Església de Solsona" ofereix una visita guiada a la mostra, que romandrà instal·lada al Museu de Solsona fins a final de febrer. Cal fer-ne la reserva prèvia trucant al telèfon 973482101, o bé enviant un correu electrònic a museu@museusolsona.cat.


Aquest muntatge, que coincideix amb la commemoració dels 425 anys de creació del bisbat, descobreix alguns tresors amagats i apropa el públic a una cultura tradicional i a un llenguatge simbòlic clau per entendre part del patrimoni i la història del territori. Ho fa mitjançant la mostra de vestits de festa per a la litúrgia, ornaments tèxtils per als objectes i escenaris de culte i de les robes pròpies dels clergues. 

 

Participació