Es necessiten cadenes per circular entre Torà i l'Hostal Nou

La Diputació de Lleida intensifica els dispositius a la Segarra i al Solsonès per fer front a l'onada de fred

per ACN, 2 de febrer de 2012 a les 18:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de febrer de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Lleida (ACN).- La Diputació de Lleida han incrementat els dispositius per l'abocament i per l'abastiment de potassa a les carreteres de la comarca de la Segarra i del sud del Solsonès, que les que han registrat les nevades més intenses i les temperatures més baixes de la demarcació. Segons l'informe dels serveis tècnics de la Diputació corresponent a les dues del migdia, les carreteres de les comarques del Pla d'Urgell, l'Urgell i les Garrigues ja no presenten cap incidència i es troben en bon estat, motiu pel qual s'ha decidit centrar més esforços a la Segarra i al Solsonès, davant les previsions que parlen d'un empitjorament de la situació.
 
Per agilitzar les tasques de neteja, dos camions ploma carregats amb potassa abasteixen les màquines que aboquen la sal a les carreteres de la Segarra i del sud del Solsonès al mateix àmbit d'actuació. D'aquesta forma, es vol evitar que les màquines perdin temps quan vagin a buscar més potassa. 
 
Els equips de manteniment de la Diputació de Lleida han abocat més de 500 tones de potassa a les vies de la corporació des de dimarts fins aquest dijous al migdia.

 

Participació