Solidaritat

Vols ser voluntari/ària del Gran Recapte d’aliments a Solsona?

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre es durà a terme la 10ª edició del Gran Recapte d’Aliments, una campanya de recollida d’aliments bàsics que s’organitza a tot Catalunya per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària

per Redacció , Solsona, 14 de novembre de 2018 a les 16:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
A Solsona es necessiten una quarantena de voluntaris/àries per cobrir els diferents punts de recollida d’aliments situats als supermercats de la localitat. 

 
Les persones voluntàries hauran de cobrir un torn d’entre 2 i 4 hores els dies del recapte i podran triar el punt de recollida on volen participar. Les tasques que hauran de realitzar són les d’informar als compradors/es i classificar els aliments que es vagin recollint.

 
Tots els aliments recollits a Solsona es destinaran al Rebost Solidari, concretament al magatzem d’aliments que gestiona Creu Roja El Solsonès, dins del Fons d’Emergència Social de Solsona; i es repartiran entre aquelles famílies del nostre territori que més ho necessitin.

Per a més informació o per inscriure’s com a voluntari a Solsona cal posar-se en contacte amb Creu Roja El Solsonès trucant al 973480652 / 616415760 o enviant un correu electrònic a elsolsones@creuroja.org abans del dia 28 de novembre. 
 

 

Participació