Jornada de cooperació empresarial entre el Berguedà i el Solsonès

Una vintena de persones empresàries i emprenedores de les comarques del Berguedà i Solsonès van participar a la jornada de cooperació empresarial “Amb l’èxit a l’agenda”

per Redacció, 1 de febrer de 2012 a les 16:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de febrer de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un moment de la jornada Foto: Consell Comarcal

Una vintena de persones empresàries i emprenedores de les comarques del Berguedà i Solsonès van participar a la jornada de cooperació empresarial “Amb l’èxit a l’agenda”, realitzada el passat dimarts a Berga. Partint de la necessitat de compartir experiències entre empreses que contribueixin en la consolidació de les mateixes, aquesta sessió de treball va consistir en exposar una experiència d’èxit i una de fracàs sobre els projectes empresarials de les persones assistents, a través d’una dinàmica de grup, dinamitzada per l’empresa Jocs al Segon. Un cop analitzades cada una d’elles, entre tots se’n van extreure conclusions que poden resultar oportunitats i bones pràctiques per la resta de participants.
Aquesta acció està inclosa dins el Pla de consolidació d’empreses del medi rural “Nou entorn, 9’s reptes”, organitzat entre el Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs-Berguedà, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, l’Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà i el Consell Comarcal del Solsonès. Des del present mes de gener i fins a març, s’aniran portant a terme una sèrie d’actuacions destinades a empreses i persones emprenedores, com ara coaching empresarial, una diagnosis de millora per empreses del sector primari o una plataforma de difusió de projectes empresarials innovadors, entre altres. Tot plegat, amb l’objectiu de potenciar-ne el seu creixement, competitivitat i caràcter innovador, i alhora, fomentar la cooperació empresarial entre les 3 comarques.
Per més informació sobre el Pla de consolidació, contactar amb el Consell Comarcal del Solsonès ( mgoretti.sala@solsones.ddl.net , o bé, 973482003).

 

Participació