Comerç

Noves sessions formatives la setmana vinent per als comerciants de Solsona i Cardona

Dimarts es parlarà del tracte personalitzat en la venda offline i dijous s’aprendrà a decorar l’aparador amb retoladors

per Redacció, Solsona, 8 de novembre de 2018 a les 10:16 |
Esther Boniquet i Laura Juárez

La setmana vinent comerciants i artesans de Solsona i Cardona tenen cita amb dues sessions més d’“El cafè del comerç”. Dimarts a les dues de la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament solsoní Esther Boniquet, assessora d’imatge i esdeveniments comercials, parlarà a  dels punts forts de la venda presencial, mentre que el dijous a les tres de la tarda a la sala polivalent del Centre Cívic de Cardona Laura Juárez, especialista en tècniques gràfiques i manualitats, impartirà un taller per decorar l’aparador amb retoladors.


“Despatxar des de l’emoció: el meu origen és l’offline” és el títol de la sessió que oferirà Esther Boniquet, que explicarà com es poden potenciar els avantatges del tracte proper i personalitzat dels comerciants. Començarà a les dues i finalitzarà a dos quarts de cinc de la tarda i inclou un tast a peu dret. D’altra banda, el taller pràctic de Laura Juárez es titula “Art en vidre! Aquest Nadal decora el teu aparador amb retoladors” i respon a una demanda dels comerciants amb vista a la campanya nadalenca. Es durà a terme de tres a dos quarts de cinc de la tarda.

Inscripcions fins dilluns
Ambdues convocatòries són gratuïtes, però requereixen la inscripció prèvia. Es pot cursar fins dilluns per correu electrònic, a [email protected] o [email protected], o bé trucant als telèfons 972381009 o 938692287. “El cafè del comerç” és una iniciativa formativa dels ajuntaments de Solsona i Cardona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local. Les de la setmana vinent són les dues darreres sessions d’aquest any.

 

Arxivat a:
Economia, comerç
Participació