Consell Comarcal

El Consell incorpora una graduada en dret i una en ciències polítiques i de l’administració dins el programa de Garantia Juvenil

Les joves beneficiaries d’aquest programa disposaran d’un contracte de pràctiques de sis mesos a jornada completa

per Redacció, Solsonès, 7 de novembre de 2018 a les 16:57 |

Des de primers de mes, la plantilla del Consell Comarcal compta amb dues joves beneficiaries de Garantia Juvenil per un termini de 6 mesos.

La convocatòria que ho ha permès, té per objectiu incentivar la contractació de joves amb formació beneficiaris de la Garantia Juvenil per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.


Les dues joves contractades, que presten suport a les àrees d’intervenció, secretaria i promoció econòmica de l’ens, contribueixen a reforçar els serveis que presta l’entitat, dotant d’experiència i currículum a les dues noies.

El SOC a través del cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil,  subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant el període de sis mesos a jornada completa.

 

Participació