Escola Setelsis

Fer esport per gaudir més de la vida!

per Redacció, Solsona, 6 de novembre de 2018 a les 22:18 |

DE LLUNY...

L'escola de Deseronto a la província d'Ontario (Canadà) va llençar un repte per conscienciar sobre hàbits saludables i activitat física diària. 
Igual que altres escoles d'arreu del món, Setelsis s'hi ha adherit perquè, malgrat la distància, els objectius pedagògics que busca el repte són els mateixos que es persegueixen des de l'escola.
Hi ha tres nivells de dificultat i cada centre es pot adherir al que vulgui, llavors cal portar-lo a la pràctica i enviar evidències de l'activitat feta. 
Les activitats més freqüents són exercicis de fitness i manteniment cardiovascular.  Tots els alumnes de 6è hi participen a l'hora d'educació física amb l'objectiu que creïn l'hàbit de fer activitat física de manera habitual.

Si s'aconsegueix el repte l'escola rebrà un certificat.
...I DE PROP.
També són els més grans de l'escola els que han gaudit d'una jornada d'esport adaptat facilitada per la Fundació Johan Cruyff. 
En aquest cas, a part de conèixer esports freqüents adaptats a alguna discapacitat física, psíquica o sensorials, han pogut posar-se a la pell de persones que, potser partint d'una realitat més dura, són capaços de superar-se i assolir el benestar que proporciona la pràctica de l'esport.
Així, doncs, no només han fet un progrés important en la seva salut física, sinó que han pogut sensibilitzar-se i viure en primera persona la realitat de molts nens i nenes que, arreu del món, lluiten per fer una vida normalitzada al marge de la seva discapacitat.

 

Participació