sorteig

...us convidem al Cine París

per Redacció, Solsona, 6 de novembre de 2018 a les 16:27 |
 

First Man (El primer hombre)

Explica la fascinant història de la missió de la NASA que va portar al primer home a la lluna, centrada en Neil Armstrong i el període comprès entre els anys 1961 i 1969. Un relat visceral en primera persona, basat en la novel·la de James R. Hansen, que explora el sacrifici i el preu que va representar, tant per a Armstrong com per al país, una de les missions més perilloses de la història

Sherlock Gnomes
Els gnoms han desaparegut de manera misteriosa i només un detectiu pot resoldre l'enigma: Sherlock Gnomes! Se'n sortirà?
 
 
 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquesta pel·lícula, i és tan senzill com omplir el següent qüestionari:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Arxivat a:
Societat, Cine París
Participació