L'Arada

Iniciatives d'oficis i serveis es donen a conèixer a Solsona en un nou acte del cicle d'Economia Social i Solidària

Hi participaran quatre iniciatives: la cerveseria Ninkasi, la tèxti Cotó Roig, la fleca artesanal Massa Mare i la solsonina Voliacs, de serveis de dinamització turística

per Redacció, Solsona, 5 de novembre de 2018 a les 16:25 |

Donar visibilitat a les petites iniciatives empresarials que s'han organitzat i es gestionen en el marc de l'Economia Social i Solidària. És l'objectiu de la nova taula rodona organitzada per la cooperativa l'Arada en el marc del programa Actua.

Concretament hi participaran representants de petites iniciatives -la majoria de les quals cooperatives- de diferents sectors: Cotó Roig, de teixits de cotó local (Manresa); la cerveserria artesanal Ninkasi (Puig Reig) i la fleca artesanal Massa Mare (Vic). També hi prendrà protagonisme la cooperativa solsonina Voliacs, dedicada als serveis de dinamització turística. Totes elles explicaran com, quan i perquè neix el projecte i els motius pels quals s'han organtizat en el marc de l'Economia Social i Solidària.
L'acte es farà dijous, 8 de novembre, a les 7 de la tarda al Saló de les Homilies d'Organyà, de la Biblioteca Carles Morató de Solsona. Per me´s informació es pot contactar amb actua@larada.coop .
El programa Actua compta amb el finançament del Departament de Treball Afers Socials i Famílies. El cicle sobre Economia Social compta amb la coL·laboració dels ajuntaments de Solsona i Sant Mateu de Bages i el suport de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

 

Participació