Solidaritat

Últim concert de Somriu a la Vida

El col·lectiu de sensibilització contra el càncer Somriu a la Vida organitza el seu darrer concert a la Sala Polivalent el proper dissabte 10 de novembre

per Redacció, Solsona, 6 de novembre de 2018 a les 08:26 |

 

Somriu a la Vida, col·lectiu vinculat a la delegació comarcal de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) creat el 2015 amb l'objectiu de sensibilitzar la població mitjançant l'organització d'actes culturals, artístics i esportius, es dissol. Per acomiadar-se, organitza un concert benèfic a la Sala Polivalent amb la participació de Jordi Vega (a les 00 h i 4.30 h), Star3 (0.30 h) i Band'd'Festa (2.30 h). L'entrada, només permesa a partir de 16 anys, val 8 euros. Hi col·labora l'Ajuntament de Solsona. Les entrades anticipades es poden adquirir a El Punxó, Mon Crep i Bar Castell.
Cèsar Garcia, portaveu de l'entitat i ànima d'aquest projecte, ha advertit que no és un adeu definitiu, i que espera que després d'un parèntesis d'uns dos anys, quan l'equip hagi descansat, i avançat els diferents projectes personals que porten a terme cadascú, puguin tornar a posar en marxa Somriu a la vida amb renovades energies i il·lusions.

Garcia ha volgut destacar la col·laboració que han tingut tots aquests anys, tant de particulars, com empreses i institucions, i especialment l'ajuntament de Solsona, que els ha facilitat molt les coses a l'hora d'organitzar concerts i esdeveniments.

 

(Arxiu) Equip de voluntaris del projecte el dia de la presentació, l'any 2015

 

 

 

 

 

 

 

Participació