Organitzen visites a finques i obradors artesans del Solsonès

per Redacció, 28 de gener de 2012 a les 22:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de gener de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El CEDRICAT organitza, en el marc del projecte Llavorae.cat, el cicle “DISSABTES A PAGÈS. Visites a finques i obradors artesanals del Solsonès” , que tindrà lloc a la comarca del Solsonès els dies 4, 11 i 25 de febrer. 
 
El cicle pretén ser un espai per a l’intercanvi d’experiències, coneixements i creació de xarxa entre empreses productores, elaboradores i col·lectius o persones consumidores dels productes agroalimentaris locals i de qualitat del Solsonès. S’adreça a empreses productores i elaboradores de productes locals i de qualitat de la comarca, petites botigues i restaurants, persones consumidores interessades en aquests productes i també aquelles persones i empreses interessades en iniciar una activitat en aquest sector.
 
Consisteix en una sèrie de visites en les quals es podran conèixer de primera mà diferents experiències de producció i transformació de productes de qualitat de la comarca, així com les oportunitats i dificultats amb les quals s’han trobat els productors i elaboradors en la seva activitat. En total es visitaran un total de 6 experiències (2 cada dia), que abracen àmbits tan diversos com la producció ecològica de vedella, pollastres o  patates; l’elaboració artesanal de pasta fresca o de formatges madurats de llet crua d’ovella; i la producció de llet fresca. 
 
L’assistència a les sessions és  gratuïta però cal inscripció prèvia. Es pot assistir a totes les sessions o bé a alguna d'elles per separat. Per a la primera sessió la data límit d’inscripció és el dia 3 de febrer a les 2 del migdia. 
 
Podeu formalitzar les inscripcions o bé consultar dubtes i/o preguntes a través del correu electrònic teresa.auge@cedricat.cat o  bé per telèfon (973484320). Persona de contacte: Teresa Augé. Horari d’atenció: de 9 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 4 a 6 de la tarda. 

 

Participació