Calidoscòpia

Espectacle-presentació de llibre: «El llevat de la vida», de Pep Divins

Divendres 26 d'octubre a les 8 del vespre al Teatre Comarcal

per Redacció
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Teatre Comarcal acull un espectacle interdisciplinari de presentació del llibre solidari de Pep Divins 'El llevat de la vida'. La recaptació de la venda de l'obra es destina íntegrament a Amisol.El cicle de conferències que promou la diferència a Solsona, Calidoscòpia, ens proposa la presentació, amb un espectacle, d’un llibre intitulat El llevat de la vida. Recull d’aforismes lacònics i profunds, és la tercera obra de Pep Divins (Llobera, 1951), pastor i poeta. L’autor ha deixat madurar les idees que per a ell integren la llavor de la vida amb la dedicació i parsimònia de qui guarda el ramat.

La recaptació de la venda de tots els llibres es destinarà a l’associació Amisol, una entitat amb qui Divins se sent molt solidari per la seva condició d’albí. En el muntatge de presentació hi intervindran, a més de l’autor, Xavier Roig al violoncel, el premiat escriptor Raül Garrigasait, les artistes Anna Terricabras i Marta Ricart, el rapsode Moixic i el músic Josep Barcons. És un acte organitzat per Amisol amb la col·laboració de l'Ajuntament de Solsona, la Biblioteca Carles Morató, el Consell Comarcal i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.


Pep Divins compagina l'afició de la seva vida, que és fer de pastor, amb la literatura. El 1980 va publicar el seu primer llibre de poemes, Invitació al folk, i el 2014, el segon, El pòsit dels dies. El recull d'aforismes que ara presenta ha estat editat per Amisol. 

 

 
Participació