Carnaval

Albert Caelles reelegit president de la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona

Amb una junta totalment reestructurada afronten el 2019 amb la celebració dels 20 anys de l’entitat

per Redacció
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El passat dissabte dia 20 d’octubre es va celebrar l’assemblea general de la colla gegantera del carnaval de Solsona, desprès de fer valoració de la temporada gegantera i presentar els comptes es va procedir a la elecció de la nova junta.

Un moment de l'assemblea Foto: Ramon Estany


La candidatura formada per Albert Caelles, Marc Plans, Dani Campabadal, Toñi Jordan, Marc Caelles, Hug Manzano, Tània Bonillo, Jan Reig i Laia Martinez va ser la escollida per dirigir la entitat durant els propers dos anys.

Entre les seves propostes, destaca la organització de la trobada de gegants i bestiari el proper juliol per celebrar els vint anys de l’entitat, amb figures reconegudes de les principals festes catalanes.


Caelles destaca: “la importància de fer una junta amb gent variada i de diferents edats ens permetrà fer una festa d’aniversari pensant en tothom” el nou Cap de Colla conclou: “volem fer una festa gran on tothom hi tingui cabuda i on volem que els gegants bojos s’envoltin de les figures mes nobles de les festes catalanes, tal i com es mereixen”.
Participació