Foto de grup de la nova junta del Carnaval
Carnaval

Joan Solé agafa el relleu de M. Àngels Guilanyà a la Junta del Carnaval de Solsona

per Ramon Estany
Foto de grup de la nova junta del Carnaval
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Joan Solé rep el paraigües del Carnaval de mans de la presidenta sortint Foto: Ramon Estany


Aquest divendres, 19 d'octubre, els socis del Carnaval de Solsona han ratificat en l'assemblea celebrada a la Cambra de Comerç de Solsona la nova restructuració de la Junta. Després de dos anys, M. Àngels Guilanyà ha traspassat la presidència de l'entitat al Joan Solé. La nova junta s'ha completat amb la vice presidenta, Raquel Vila, i el secretari, Gerard Argerich, i es mantenen com a tresorers, Ester Bajona i Pol Riu. A banda de la nova junta, cal destacar dues noves incorporacions, Gerard Reig, que s'ocuparà del taller i publicitat, i l'Èric Mas, que s'ocuparà de taller, barres i brigada de control del material.

Un altre dels punts de l'ordre del dia que ha informat el nou president de la Junta del Carnaval ha estat la preparació dels actes amb motiu del 50 aniversari del Carnaval. Els propers dies, tindran una reunió amb els presidents dels diferents anys del Carnaval per començar a valorar diferents propostes i idees.
Finalment, Solé ha avançat que la campanya de mecenatge d'aquest any serà l'Olímpic Xic.

Públic assistent a l'assemblea Foto: Ramon Estany

Participació