L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central presenta un segell per a gestories

per Redacció, 16 d'octubre de 2018 a les 09:50 |
Blanca Pellicer, de l'Ateneu Cooperatiu, i Xavier Garcia i Àlex Rosillo, de Sensus | Dies d'Agost
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central va presentar dijous el segell Coopera, coincidint amb l'última sessió de la formació d'especialització dirigida a gestories i assessories. El segell, que obtindran totes les empreses que hagin completat la formació, acredita que l'empresa en qüestió participa del programa de formació continua de l'Ateneu Cooperatiu, coneix les especificitats fiscals, laborals i jurídiques del model cooperatiu i treballa en xarxa amb el moviment cooperatiu i les administracions públiques. Per la seva banda, l'Ateneu Cooperatiu donarà a conèixer i difondrà aquest segell i els seus adherits.

A la presentació també hi va participar Xavier Garcia, de Sensus Consultoria, una de les empreses que han realitzat la formació. Garcia es va mostrar molt optimista i va afirmar que cada cop hi ha més persones interessades en el model cooperatiu. Va destacar que la formació els ha servit per eliminar els prejudicis que tenien respecte al model cooperatiu, així com també per adquirir pautes que els permetin detectar en quins casos aquest model és el més viable per als clients. 

 

Participació