Fira del Bolet

Ja es coneixen els guanyadors del concurs de dibuixos de la Fira del Bolet i el Boletaire

Tots els treballs presentats seran exposats al pati Gòtic del Consell Comarcal

per Redacció, Solsona, 11 d'octubre de 2018 a les 19:46 |
Primer premi /Ona Pla

A principis d’aquesta setmana, una comissió formada per representants del Grup de Natura del Solsonès, del CTFC i del Gremi d’Hostaleria de Solsonès, s’han reunit a la seu del Consell Comarcal, per a designar els guanyadors del concurs de dibuixos per a la 11a Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès, entre tots els treballs presentats.

149 participants de 5 escoles


Setelsis, Arrels, Vinyet, Ardèvol i Aiguadora han estat les 5 escoles que han aportat treballs al concurs de dibuixos.

Segon premi/ Nuris Vila


Després d’una intensa deliberació s’han escollit els guanyadors del concurs per les tres categories: primer, segon i tercer curs de primària.

El jurat ha decidit premiar de tercer de primària Lluc Brotons de l’Escola Setelsis, de segon de primària Núria Vila de de l’Escola Arrels i de primer de primària Ona Pla de l’Escola El Vinyet.

Tercer premi /Lluc Brotons


Els treballs presentats seran exposats al pati Gòtic del Consell Comarcal del dia 15 al 26 d’octubre, de dilluns a divendres de les vuit del matí a les tres de la tarda, i els dimarts de quatre a set de la tarda.


El lliurament de premis serà un dels actes de la Fira del Bolet, el diumenge dia 21 d’octubre a  les 13 hores a la plaça Major.
 

 

Participació