Marc Barbens, Damià Calvet i Míriam Semís, en el moment de donar a conèixer l'acta dels acords presos en l'assemblea | Ramon Estany
Eleccions municipals 2019

Marc Barbens es presentarà a les municipals encapçalant la llista de Junts per Solsona

Així ho va acordar l'assemblea del PDECat de Solsona en assemblea oberta ahir dimarts al vespre

per Redacció
Marc Barbens, Damià Calvet i Míriam Semís, en el moment de donar a conèixer l'acta dels acords presos en l'assemblea | Ramon Estany
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ahir dimarts, 9 d'octubre,  a les vuit del vespre a la Cambra de Comerç de Solsona, va tenir lloc l’assemblea oberta convocada pel Partit Demòcrata per tal de ratificar la única candidatura presentada per l’actual portaveu a l’Ajuntament, Marc Barbens. Damià Calvet, actual conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, acompanyà als assistents i presentà l’opció independentista transversal que impulsa Junts per Catalunya.
En la reunió, es va aprovar per unanimitat, l'obertura de la candidatura de Solsona més enllà d’un partit concret per tal que persones independents puguin sumar-se a treballar per un projecte per Solsona i alineat amb el moment que viu el País.

Per unanimitat, també s'escollí el nom que representarà la candidatura i que és JUNTS PER Solsona.
Finalment, el 100% dels vots han estat favorables a que el cap de llista i candidat a l'alcaldia de Solsona, sigui Marc Barbens i Casals, actual portaveu a l'ajuntament pel PDECat.
Participació