sorteig

...us convidem al Cine París

per Redacció, Solsona, 10 d'octubre de 2018 a les 08:35 |
 

VENOM


Un dels personatges més complexos i populars de Marvel assumeix el protagonisme quan Eddie Brock (Tom Hardy) es converteix en l'amfitrió del simbionte alienígena conegut com a Venom. Com a periodista, fa temps que Eddie intenta desemmascarar el creador de la Fundació Vida, el famós geni científic Carlton Drake (Riz Ahmed), una obsessió que ha arruïnat la seva carrera i la seva relació amb la seva nòvia, Anne (Michelle Williams). En investigar un dels experiments de Drake, l'ens alienígena Venom es fusiona amb el cos d'Eddie, i el reporter adquireix de sobte nous i increïbles superpoders, així com l'oportunitat de fer pràcticament el que desitgi. Retorçat, fosc, impredictible i impulsat per la còlera, Venom obliga Eddie a lluitar per controlar unes habilitats summament perilloses que, alhora, també resulten embriagadores i li fan sentir poderós. Ja que Eddie i Venom es necessiten mútuament per aconseguir el que volen, es van entremesclant cada vegada més... On acaba Eddie i comença Venom?

CHRISTOPHER ROBIN
Christopher Robin s'ha convertit en un home adult dedicat als negocis i a la família després de deixar enrere les seves aventures amb Winnie the Pooh i la resta de l'entranyable grup. Quan arriba el moment en què se sobrecarrega de qüestions laborals, rep la inesperada visita de Pooh, qui li demana ajuda per trobar els seus amics. El problema és com Christopher aconseguirà reprendre la vida amb els seus antics companys sense deixar enrere res de la qual cosa ara considera important
 
 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquesta pel·lícula, i és tan senzill com omplir el següent qüestionari:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Arxivat a:
Societat, Cine París
Participació