La tercera proposta del TRAU és el musical «Misteri i deler i delit»

Aquest diumenge 14, a les 18:00 al Tatrau Teatre al companyia La cremosa ens presenta Misteri i deler i delit, una peça de teatre musical, de nova creació a partir de textos de J.V. Foix, Dolors Miquel i Blai Bonet.

per Redacció, Solsona, 12 d'octubre de 2018 a les 10:58 |

Es tracta d’una creació de JM Parcerisa que també signa la dramatúrgia i direcció del muntatge. La direcció musical, música original i arranjaments és d’Andreu Soldevila.

El punt de partida és la peça breu Na Constança, continguda a l’obra Escenificació de cinc poemes, del mateix Foix. És en aquest text, que apareix el motor i focus temàtic al voltant del qual s’ha confeccionat la peça: el desig (per definició no realitzat).
Aquest desig serveix per expressar el conflicte intern de Foix: emoció contra la raó, el conflicte entre l’etern i l’instant, i el nou contra el vell. És per això que l’eix narratiu que configura la peça ha begut també del desig (d’altres maneres de viure’l i entendre’l) a partir de poemes concrets de Dolors Miquel (La flor invisible) i Blai Bonet (I Love you nº2). Així mateix, s’han agafat altres fragments de L’Estrella d’en Perris per tal d’ampliar l’univers de la Constança i de Foix en una nova peça.
És a través de la música (original) que el nostre protagonista, el Narrador (reencarnació de Foix), projecta infinits espais i temps en el marc del record. També es projecta a si mateix i a totes aquelles persones amb qui té coses pendents.
En tot aquest ball de records i emocions, el Narrador s’adona que “l’enamora el vell i l’exalta el nou” tot decidint no tornar allà d'on ve i instal·lar-se en un etern present on tot està per fer i el seu passat el diverteix.

Informació
Títol:  MISTERI I DELER I DELIT


Lloc:  TATRAU Teatre

Dia i hora: diumenge 14 d’octubre, 18:00 h.
Durada:  60 minuts

Repartiment
Narrador            Roger Sahuquillo
Poeta                Pau Oliver
Desconeguda            Júlia Genís
Adobabicicles            Guillem Font
Constança            Zúbel Arana
Direcció                Mia Parcerisa
Direcció musical            Andreu Soldevila
Escenografia             Alba Paituví, Iris Rodríguez
Coreografia             Mabel Olea

Venda d'entrades a l'Oficina de turisme De Solsona i, una hora abans de l'espectacle, al Teatre

 

 

Arxivat a:
Espectacles, TRAU
Participació