Motor

Una trentena de pilots participen al primer Moto terra de Castellar de la Ribera

“ Com l'empenta del jovent d'un poble, proposa , es compromet , ajuda i aconsegueix una carrera que ha deixat , pilots, públic i col.laboradors amb molt bon gust de boca”

per Motor Club Solsonès, Castellar de la Ribera, 10 d'octubre de 2018 a les 07:31 |

Foto: @meeraekoizleak


El passat dissabte 6 d'Octubre es va celebrar a la finca de cal Santpare , al terme municipal de Castellar de la Ribera, el primer Mototerra de Castellar.


La iniciativa va sortir de l'associació de jovent del poble, que va demanar al Motor Club del Solsonès, si els ajudaría a montar un acte d'aquestes característiques.  

Veient l'empenta que portaven i el compromís en ajudar i col·laborar en el que els demanessim, el Motor Club es va posar colze a colze amb ells i el resultat va ser la celebració el passat dissabte, del que es vol,  esdevingui, una prova que es pugui repetir anualment.

Es va marcar un traçat amb alguns desnivells de certa dificultat i un parell de zones amb salts dobles, enllaçats amb altres  que llençaven els pilots en llargues volades,  que es van anar tornant complicats degut als munts de terra tova que es van a anar creant al llarg de les multiples manegues per el tipus de format de la cursa.

Foto: @meeraekoizleak


El format de cursa, amb manegues continues, on tots els pilots competeixen entre ells, per entrar en semifinals, repesques de semifinals i finals, ofereix un bon espectacle, per el grapat de sortides que pot veure l'espectador, alhora que ofereix més possibilitats als pilots, si en alguna de les seves manegues, tenen una mala sortida o la dissort d'alguna caiguda.


L'asistencia d'una trentena de pilots de 4 categories, va permetre fer una quinzena de manegues, amb una final a dues manegues que va ser dominada per el pilot de Solsona Albert Cardona, quedant segon a la primera final i primer a la segona, que li va permetre endur-se la primera posició Senior, i també la primera posició scratch. El van a companyar al podi en categoría senior, el Carles Figuerola Montaner ( 2on) i l'Edu Vendrell Casals que va finalitzar en tercera posició.

Foto: @meeraekoizleak


El pilot de Sant Llorenç Kevin Cabra, va endur-se la primera posició en Junior, seguit del Xavier Ballará i quedant en tercera posició l'Arnau Massana Gonzalez, també pilot de Solsona.

En masters +40 el pilot de Vilanova de la Barca Pere Mas, va fer una cursa molt completa, quedant primer en una de les finals. El va a companyar al podi el David Ribes Miret.

S'ha de destacar el merit de l'única pilot en la categoría Fémines , l'Ariadna Soto de 16 anys, que va còrrer enmig de tots els altres pilots amb màquines molt més potents que la seva.

Des del motor Club del Solsonès, volem agrair al Jovent de Castellar les ganes i la bona feina que han fet per poder tirar endavant aquesta cursa, a l'ajuntament de Castellar de la Ribera per el seu recolzament al joven del poble i a l'organització de la cursa, i també als propietaris de la finca on es va poder celebrar la cursa, per la cessió del terreny i per l'ajuda en el muntatge del circuit.

Foto: @meeraekoizleak

 

Participació