Sant Joan de Déu acull una exposició d'aquarel·les de la infermera Dolors Mas

per Redacció, 3 d'octubre de 2018 a les 18:54 |
Dolors Mas amb alguna de les seves aquarel·les | Althaia
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El vestíbul de la planta 0 de l'Hospital Sant Joan de Déu acull una exposició d'aquarel·les obra de Dolors Mas Rubio, infermera de la Fundació Althaia. La mostra, que porta per títol Aigua, es pot visitar fins al 30 d'octubre.

L'autora, nascuda a Manresa l'any 1959, és infermera de professió i d'afició aquarel·lista. Des de petita que li agrada el dibuix i la pintura, una activitat que practica de forma regular des de l'any 2000. És membre del Cercle Artístic de Manresa, participa en concursos de pintura ràpida i en exposicions col·lectives de l'entitat. També ha realitzat tres exposicions individuals –Il·lusió, Els Amunts i Triangle Artístic– i ha participat en mostres d'art de la ciutat de Manresa –Jardins de Llum i Visuals–. L'exposició que es pot visitar a Sant Joan de Déu és un recull d'aquarel·les creades durant aquests anys en què la protagonista és l'aigua.


D'aquesta manera, continua l'activitat artística als vestíbuls de l'Hospital Sant Joan de Déu. L'art té una funció terapèutica i contribueix en el benestar de les persones, per això es vol facilitar que professionals i usuaris amb una trajectòria artística puguin exposar la seva obra. Alhora, l'objectiu és apropar la cultura a la ciutadania i oferir un entorn més amable a usuaris i familiars. 

 

Participació