Concert

L'embasament de Sant Ponç acollirà un espectacle musical damunt les seves aigües

Aquest dimecres 12 de setembre arriba al Solsonès la gira Le Piano du Lac

per Redacció, Solsonès, 11 de setembre de 2018 a les 15:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un piano flotant, un llac i una platja; Aquests són els elements que s'uneixen per presentar un espectacle inspirat del viatge i de les trobades. El quartet aquàtic format per Mónica, Alice, Camila i Voel recorre les aigües d'Espanya per compartir amb el públic un instant únic de dansa i música en els escenaris més insòlits que ens ofereix la natura: damunt les aigües d'un embassament o un llac.
Aquest espectacle arriba demà dimecres 12 de setembre a l'embassament de Sant Ponç, en concret, davant l'espai de la Caseta del Pantà (Tirantmilles). L'hora d'inici serà a les 7 de la tarda i tindrà una durada d'una hora i quart. En acabar el concert, es convida als músics presents entre el públic, a pujar al piano flotant per perllongar el concert.

La taquilla és voluntària,  Le PianO du Lac és un projecte autofinançat i l'espectacle és possible gràcies a la participació del públic. S'aconsella un donatiu de 10 euros, però es pot aportar més.
Entre els consells que dona l'organització hi ha la de portar una mica de pic-nic, hi haurà senyalitzacions fins el lloc del concert, que es mantindrà en cas de pluja ja que el piano és impermeable, el públic pot dur paraigües i s'ha de portar coixins o cadires per estar còmode durant l'espectacle.
Reserves www..pianodulac.eu o directament a la taquilla, mitja hora abans. Contacte, 653954337
Després del Solsonès, el tour continua el 13 al  Pantà de Rialb Baronia de Rialb, Área del Dolmen, el  14 a Lleida,  Llac dels Anecs, el 15 al Pantà Sant Llorenç de Montgai Zona del Llac, i el  16 al Pantano de Barasona Playa Camping Bellavista - El Torico. 

 

Participació