CB Solsona

Inscripcions a l'escola de Bàsquet i equips d'iniciació

per Redacció, Solsona, 11 de setembre de 2018 a les 08:32 |
Lluís Closa


Comença la temporada i amb l’inici del curs escolar comença també l’activitat per als més petits del club. Es manté oberta l’opció de poder provar la pràctica del basquetbol al CB Solsona per a aquells nens i nenes de la comarca que ho desitgin i, si els agrada, apuntar-se al Club. El bàsquet és un esport d’equip complet, saludable i molt adequat per a la socialització dels infants. Cal tenir en compte que practicar activitat física de forma regular i disminuir el sedentarisme aporta molts beneficis per a la salut i la qualitat de vida.

Per als interessats, us informem que els horaris d’entrenament són els dilluns, dimecres o divendres al recinte esportiu municipal (pavelló nou) en els següents horaris (que poden tenir algun petit ajustament):
 Escola de Bàsquet i preminis: de 17:15 a 18:30 h.
 Minis: de 18:30 a 19:45 h.
Per a qualsevol dubte o informació addicional podeu enviar un correu a l’adreça [email protected] o contactar amb club al telèfon 619522368 o a través de les xarxes socials. Trobareu tota la informació al web www.cbsolsona.com.

BÀSQUET EN ANGLÈS
El CB SOLSONA va iniciar en el Minicampus d’Estiu l’experiència de pràctica esportiva fent servir l’anglès com a llengua vehicular. Aquesta activitat ara s’ampliarà i s’oferirà en alguns equips del club (sense cap cost addicional a les quotes establertes).
L’ESCOLA DE BÀSQUET DEL CB SOLSONA
Està concebuda com la iniciació dels nens i nenes al món de la cistella mitjançant activitats lúdiques amb similituds al joc real del bàsquet, L’objectiu principal és que els nens i nenes gaudeixin jugant i que aprenguin uns fonaments tècnics per a la pràctica del basquetbol. L’activitat es procura portar a terme en un ambient relaxat i divertit, mitjançant exercicis i jocs, així com fomentant la participació dels infants i valorant positivament el seu progrés. Es tracta que els nens s’ho passin bé, alhora que es treballa la coordinació corporal i s’afavoreix un correcte desenvolupament de la resistència aeròbica, la força i el creixement muscular,
Per a la temporada 2018-19, l’ESCOLA DE BÀSQUET del CB SOLSONA segueix incloent un nivell “BABY”, amb nens i nenes nascuts el 2013 per al que es planteja una activitat de psicomotricitat orientada a la iniciació esportiva i l’adquisició d’hàbits motrius. A banda del nivell “Baby”, l’escola de bàsquet va destinada fonamentalment als prebenjamins (nascuts els anys 2011 i 2012).
EQUIPS D’INICIACIÓ
Els nens i nenes nascuts els anys 2009 i 2010 (benjamins - preminis) i 2007 i 2008 (alevins – minis) ja participen en la competició oficial de la Federació Catalana de Basquetbol, tot i també hi ha l’opció d’entrenar sense jugar partits.

 

Participació