CB Solsona

La 24a edició del 3x3 es farà el diumenge 16 de setembre

La 24a. edició del 3x3 de bàsquet es farà el diumenge 16 de setembre

per Redacció, Solsona, 11 de setembre de 2018 a les 08:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Com és habitual el torneig 3x3 de bàsquet, en el marc dels actes esportius de la Festa Major, marca el tret de sortida oficial de la temporada del CB SOLSONA (tot i que hi ha diversos equips que duen a terme entrenaments de pretemporada). Enguany serà el diumenge 16 de setembre que tindrà lloc a la plaça del Camp la 24a edició del tradicional torneig mixt de basquetbol a l’aire lliure "Solsona Bàsquet 3x3". Els fulls d’inscripció es poden obtenir al web del club o mitjançant les xarxes socials. La inscripció val 5 € per

jugador/a. Els esportistes tindran begudes gratis. El darrer dia per apuntar-se és el 12 de setembre. Per fer les inscripcions, en cas de pagaments en efectiu cal portar el full d’inscripció i els diners a SEUR (Carrer Alcalde Moles s/n, darrera el Caprabo), al CENTRE DE REHABILITACIÓ DEL SOLSONÈS (carrer Sardana, 20), o bé directament als membres de la Junta. En cas de transferència bancària cal fer-la al Banc Santander, compte ES91 0049 2595 0121 9406 3358; i adjuntar el resguard d’ingrés (un sol ingrés per equip) al full d’inscripció i portar-ho als indrets indicats, o bé a la bústia del club al pavelló municipal o enviar-ho escanejat per correu electrònic a cbsolsona@cbsolsona.com.
 

 

Participació