IV CAMINADA POPULAR DE CAMBRILS

120 participants gaudeixen amb la Caminada Popular de Cambrils

per C.E.C.R. CAMBRILS, Cambrils, 30 d'agost de 2018 a les 18:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

LA CAMINADA POPULAR DE CAMBRILS, en la seva quarta edició celebrada el dia 26 d’agost, ha demostrat que està perfectament consolidada. Els participants de diumenge van superar els 120 i han augmentat amb respecte l’any passat. Una bona part ja comencen a ser habituals i, el fet que repeteixin, ens permet pensar que s’hi troben bé i el que els oferim val la pena.

El recorregut comportava en la primera part un pendent de pujada considerable però, una vegada passat el segon quilòmetre fins al quart on hi havia l’esmorzar, tot era més fàcil.
No va ser un dia de nitidesa absoluta quant a visibilitat, fet que va dificultar de veure panoràmiques amb tota la seva màxima extensió.
Malgrat tot, els caminadors no van pas marxar decebuts de les vistes que van poder percebre, tant cap al Pirineu com a les planes de la Catalunya interior, especialment en el tram des del Grau fins a Coll Pregon que eren tres quilòmetres de caminar per la carena de
la muntanya.

Des de l’organització volem demanar disculpes a tots aquells que en el tram final es van perdre, degut que els encarregats de retirar la senyalització ja havien tret les cintes en un tram de 300 metres, que es repetien en la tornada.

Un agraïment a la feina feta per tota la gent de l’organització, un grup de 25 persones de quatre generacions, que tant en diesanteriors com el mateix dia van treballar a preu fet  perquè tot estigués a punt i els visitants s’hi trobessin bé. També agrair als propietaris afectats la facilitat que ens han donat per passar per les seves finques.
Quant al desenvolupament de la caminada estem oberts a qualsevol suggeriment dels participants per millorar les properes edicions, seran benvinguts i els aplicarem. Som conscients que no en sabem prou.

Gràcies per ser-hi i ens agradaria poder-vos saludar en properes edicions.

 

Participació