José M. González | Ramon Estany
Llibres

L'escriptor novell solsoní José M. González publica una novel·la de terror

per Redacció
José M. González | Ramon Estany
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
José M. González (Solsona, 1975) ha publicat el seu primer llibre que ja es pot trobar a les llibreries. Amb el títol "La senda de los cautivos",  editat per Caligrama, ens presenta un manuscrit farcit de suspense i inquietants moments sobrenaturals, que sens dubte, farà les delícies dels lectors que se submergeixin en la seva lectura.
González afirma que va crèixer envoltat de novel·les d'aventures, terror i misteri.

La seva passió per la literatura el va va impulsar a escriure "La senda de los cautivos", la seva òpera prima.
L'argument de la novel·la es situa a Canadà, durant l'hivern de 1893, en una remota regió les costums de la qual han romàs arrelades durant segles sota l'ombra de la religió i la superstició. Aquí, quatre germans que han crescut en el sí d'una família humil, hauran d'enfrontar-se a la terrible realitat de veure com el seu propi pare comença a obsessionar-se amb la idea que existeix un èsser sobrenatural al qui ell li atribueix totes les seves desgràcies.

Convençut que els seus fills corren un perill imminent en mans d'aquest èsser imaginari i de que així els està protegint en front la seva fosca amenaça, el pare els acabarà portant amb ell fins a una llòbrega caverna situada a les entranyes d'una vella mina abandonada.
Serà en aquest inhòspit lloc deixat de la mà de Déu on se succeiran uns fets que posaran en perill les vides i el seny de tots ells.
Participació