Festa Major

La Caminada popular al Vinyet de Solsona, un clàssic abans de Festa Major

L’itinerari llarg, com és habitual, recorre les quatre capelles de l’àmbit rural del municipi

per Ramon Estany, Solsona, 29 d'agost de 2018 a les 11:46 |
(ARXIU) 190 persones van participar a l’edició de l’any passat, fins al serrat Sant Bartomeu | Aj Solsona
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest diumenge a les vuit del matí tindrà lloc la vint-i-unena Caminada popular al Vinyet de Solsona, una de les cites clàssiques prèvies a la Festa Major, que s’enceta oficialment el dia 7. L’itinerari llarg, com és habitual, recorrerà les quatre capelles de l’àmbit rural solsoní, començant per Sant Pere Màrtir i continuant per Sant Bernat, on s’esmorzarà, Santa Llúcia i Sant Honorat, abans de tornar al mateix punt de sortida, que serà la plaça del Camp.

Aquest recorregut, que discorre per camins i corriols en la gran major part, té una distància de 17,4 quilòmetres, al llarg dels quals els caminants podran gaudir del mosaic agroforestal de la Solsona més paisatgística. El tram comprès entre el parc de la Mare de la Font i Sant Bernat, passant per les costes del Castellvell, és un dels més interessants.     

També hi ha l’opció d’escurçar la caminada i fer-ne un recorregut d’11,8 quilòmetres. En aquest cas, els caminants es desviaran entre el segon i el tercer control, per l’estació depuradora. La Caminada popular és coorganitzada per la regidoria de Cultura i el Centre Excursionista del Solsonès i la participació és gratuïta. Com sempre, s’oferirà a tothom esmorzar, avituallaments i un obsequi en finalitzar la sortida. L’any passat hi van prendre part 190 persones.


Acte: 21a Caminada popular al Vinyet de Solsona
Dia: diumenge 2 de setembre
Hora: 8 h

Lloc: plaça del Camp

 

 

Participació