Camins

Clariana de Cardener vol desbrossar uns 40 km de camins veïnals

per Redacció , Clariana de Cardener, 27 d'agost de 2018 a les 08:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Ajuntament de Clariana de Cardener ha aprovat inicialment  per Decret d’Alcaldia, de data 20 d’agost de 2018, la memòria valorada dels treballs de desbrossada dels camins veïnals, redactada per la tècnica municipal, amb un pressupost d’execució per contracta de 10.306,30 euros, i s'actuarà en una trentena de camins, pràcticament la totalitat del municipi i que sumen uns 38,8 Km.

La comarca del Solsonès i el municipi de Clariana de Cardener en particular, és especialment peculiar en el seu model socioeconòmic. La dispersió dels habitatges rurals és un fet característic d’aquest municipi , aquesta variable fa que existeixin  una gran quantitat de camins d’accés els quals es veuen flanquejats en gran mesura, per una  massa arbòria i per matolls.
Els treballs consisteixen en el desbrossament de camins d’accés veïnal, amb una amplada de 1 metre a ambdós costats de voral. Es tracta d’una millora per tal de permetre la millor visibilitat, seguretat, circulació i alhora com a mesura de prevenció d’incendis.

Per tant, aquestes actuacions milloraran notablement la seguretat dels camins veïnals de Clariana de Cardener, així com també la seva conservació. Les actuacions previstes són:
 
• Desbrossament per mitjans mecànics
• Desbrossament per mitjans manuals
 

 

Participació