Escola El Vinyet

Suprimeixen les barreres arquitectòniques a l’entorn de l’entrada de l’escola El Vinyet

per Redacció, Solsona, 21 d'agost de 2018 a les 15:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest dimarts la brigada municipal de Solsona ha enllestit els treballs de supressió de barreres arquitectòniques i millora de l’entorn de l’entrada de l’escola El Vinyet, al carrer del Pedraforca. S’han adaptat els guals del pas de vianants d’aquest punt i s’ha ampliat uns dos metres la vorera de l’accés al recinte escolar i a l’altra banda del carrer. Aquest matí n’han comprovat el resultat final l’alcalde, David Rodríguez, i la regidora d’Urbanisme, Rosó Barrera, en una visita d’obres.

Aquesta actuació de la brigada, que s’ha executat durant dues setmanes, també ha inclòs la reconstrucció dels escocells de cinc arbres, ja que els antics són massa petits i provoquen que les arrels aixequin el paviment –la renovació dels escocells, de fet, es va fent progressivament a tot el carrer del Pedraforca. La millora de la via pública en aquest indret era una demanda reivindicada per l’escola.
 

 

Participació