Finalitza la pavimentació de diversos camins

Les obres executades pel Consell Comarcal del Solsonès segueixen a bon ritme

per Redacció , Solsonès, 13 d'agost de 2018 a les 15:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Fa uns quinze dies que el Consell Comarcal del Solsonès va iniciar l’execució de les obres de diversos camins de la comarca del Solsonès, amb una intervenció  que superarà, en conjunt, els 470.000 euros.

Aquesta actuació, està valorada molt positivament per l’equip de govern ja que permetrà, “després de les restriccions pressupostàries dels darrers anys, fer diverses reparacions urgents a al xarxa viària del Solsonès”, segons ha manifestat Benjamí Puig, vicepresident segon de l’ens comarcal.

En la primera fase de les actuacions, ha finalitzat la pavimentació del camí de la Torregassa a la carretera C-451. Pel què fa a les obres d’aglomerat, s’ha actuat en diversos trams del camí d’interès comarcal en de Santa Sussana, Su, Ardèvol i Pinós, així com també s’ha portat a terme l’arranjament i aglomeració del camí de Trullàs, camí de Canet i camí de Madrona.

Una vegada finalitzada aquesta la pavimentació dels diversos trams, es procedirà en la senyalització horitzontal i vertical dels diversos trams i col·locació de tanques.

 

Participació