AIMS

El Ball de Gegants de Solsona vist per una compositora sudcoreana

Vetllada d'estrenes musicals al Festival AIMS

per Ramon Estany, Solsona, 9 d'agost de 2018 a les 08:30 |
Els professors de l'Acadèmia interpretant l'adptació del Ball dels Gegants de Solsona | Ramon Estany
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els professors de l'Acadèmia interpretant l'adptació del Ball dels Gegants de Solsona Foto: Ramon Estany


Aquest dimecres al vespre, el Teatre Comarcal de Solsona ha viscut una nit inoblidable amb un nou concert d'alumnes i professors de l'AIMS Festival. Una vetllada que portava per títol "Un somni!" i que per primera vegada ha permès sentir la unió musical entre els professors de l'Acadèmia de Vents i l'Acadèmia de Cordes. Junts interpretaren l'inmens Octet de Franz Schubert , d'una hora de durada aproximadament.

Abans, però, a la primera part, s'ha pogut sentir les interpretacions dels alumnes més destacats de vent i una peça escrita expressament per a l'AIMS d'una compositora sudcoreana, Jiesun Lim, a partir del Ball dels Gegants de Solsona. La peça duia per títol "Tema i variacions sobre el Ball dels Gegants de Solsona".

La compositora coreana Jiesun Lim ha pujat a l'escenari a rebre els aplaudiments del públic després de la interpretació del Ball dels Gegants Foto: Ramon Estany

 

Participació