Torna la Festa de Sant Llorenç

Ball amb Marc Anglarill i bingo són les principals novetats de l'edició d'enguany de la Festa de Sant Llorenç. El proper divendres dia 10 d'agost tindrà lloc aquesta festa organitzada pels veïns i veïnes de la carretera de Sant Llorenç, carrer de la Bòfia, carrer del Drac i avinguda del Pont-Edifici Àries

per Veïnes i veïns organitzadors de la Festa de Sant Llorenç, Solsona, 8 d'agost de 2018 a les 17:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Arxiu particularLa Coral Sant Jordi posa música a la missa


El programa d’actes manté la tendència dels anys anteriors, encara que inclou alguna novetat. A les deu del matí, i al carrer del Drac, hi haurà missa en honor al sant patró oficialitzada per Mn. Salvador Casafont, seguit de la veneració del sant, i la benedicció i repartiment de pa. Igual que en edicions passades, l’organització a inclòs la participació de la Coral Sant Jordi de Solsona, per acompanyar musicalment la missa. Seguidament, el pa beneït es seguirà repartint igual que en les passades edicions, per tots aquells que assisteixin a ofici, i fins a esgotar existències.
 

Foto: Arxiu Particular


Jocs de cucanya per la quitxalla, ball amb Marc Anglarill i bingo

Els actes continuen a la tarda, i concretament a les cinc i fins a les set,  al carrer de la Bòfia, per tota la quitxalla hi haurà jocs de cucanya tradicionals i gratuïts. Seguidament, repartiment de coca i xocolata desfeta. A les nou del vespre, i per arrodonir la jornada, sopar popular, seguit de ball amb Marc Anglarill, una de les principals novetats d'aquesta edició. A més a més, substituïnt el tradicional sorteig de la panera, es realitzarà un bingo amb tots aquells participants al sopar popular.  Tot i així, qui ho vulgui, també podrà comprar cartrons de bingo, el mateix dia, als membres de l'organització i fins que n'hi hagi.

 

Foto: Arxiu Particular


Dues propostes de menú per sopar

Aquesta festa és una iniciativa dels veïns i veïnes, comerços i altres col·laboradors del barri que va néixer amb la pretensió de dinamitzar i fomentar una mica més la nostra cultura popular. Tanmateix, resta oberta a tothom que hi vulgui anar. Així doncs, els tiquets del sopar (9 € per persona) es poden comprar a la merceria i perfumeria Nuri. Cal esmentar el fet que es pugui escollir entre dues propostes de menú: la primera amb truita, botifarra, cansalada i la segona, amb pizza.
Des de l’organització esperem que aquesta festa sigui tan concorreguda com ho va ser la de l'any passat, i segueixi comptant amb la participació i l'assistencia de tots aquells que hi vulguin ser. Tothom hi és convidat! Bona Festa de Sant Llorenç!
 

 

Participació