Treball

Finalitza la primera fase dels treballs del Pla d’Ocupació del Consell

Els treballadors contractats mitjançant el programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya han actuat en tots els municipis de la comarca

per Redacció, Solsonès, 8 d'agost de 2018 a les 10:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El passat 30 de juliol van finalitzar els contractes de 6 mesos de 12 treballadors, 9 peons i 3 auxiliars administratius, inclosos al Programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya, dut a terme pel Consell Comarcal. Aquest programa ha inclòs també accions formatives amb una valoració majoritàriament positiva per part d’alumnes i docents.


Des de finals de la primavera, la principal tasca encomanda als peons polivalents ha estat la de desbrossar camins d’interès comarcal, si bé s’han fet altres tasques com la neteja de cunetes, espais de lleure, zones de bany, col·locació de senyals o altres obres de paleteria . Durant les darreres setmanes la seva feina s’ha desenvolupat principalment als municipis d’Odèn, La Coma i La Pedra, Solsona, Sant Llorenç de Morunys, Castellar de la Ribera, La Molsosa i Lladurs.

Els auxiliars administratius contractats han prestat suport als ajuntaments de Riner, Olius, Llobera i Solsona, així com a l’Arxiu Comarcal del Solsonès i al mateix Consell Comarcal.

Resten amb contracte fins a fi d’any una dotació de tres auxiliars administratius i 3 operaris polivalents que continuaran portant a terme tasques de suport, amb la coordinació del tècnic contractat pel mateix programa per a realitzar aquesta tasca.

El conseller comarcal de promoció econòmica, Josep Caelles, ha valorat molt positivament el Pla d’Ocupació, no solament per les tasques desenvolupades a diversos municipis de la comarca, sinó també per la millora de l’ocupabilitat de les persones participants.

 

Participació