Comerç

La Cooperativa Riuverd estrena botiga

per Redacció, Solsona, 6 d'agost de 2018 a les 11:58 |

La Cooperativa d'inserció sociolaboral de Solsona Riuverd, ha obert una botiga al Carrer de Sant Cristòfol número 2, al costat de la Plaça Major de Solsona. La inauguració oficial va tenir lloc el passat dijous 2 d'agost, amb una nombrosa presència de públic. La mainada, va poder gaudir d'un ruquet mecànic, i els més grans, d'un tast de productes de la botiga.

La Botigueta de Riuverd - Cal Pere Jan té la voluntat de posar a disposició de la gent de la comarca i aquells que la visiten el producte local i de proximitat, els productes ecològics i artesans i aquells amb valor social. També hi haurà un petit espai per a peces d'artesania local.
La botigueta neix després d'un any d'enxarxament amb diferents agents del territori i detectar les ganes de donar a conèixer  el producte local compromès amb els valors socials i ambientals de la zona.
Hi podrem trobar productes de deupometes, oli de Mig-jorn, mel de Cal Meler, xocolata d'Orovivo, sal de Cambrils, vi d'un Pam de Terra, de Tonicoll i del Celler Cooperatiu d'Artés i el vi de nous de la cooperativa 3 cadires i cafès i tes Gener, així com d'altre material editat i promogut per entitats de l'Economia Social i Solidària. El comerç obrirà ininterrompudament durant l'estiu.
Un cop passada la festa major de Solsona, l'horari serà de dijoua a diumenge. D'aquesta manera s'obre també als visitants de la comarca que vulguin marxar amb productes elaborats a la mateixa.

Els caps de setmana també s'hi podrà trobar carn ecològica del territori.
 

 

Participació