La delegada a la Catalunya Central, Alba Camps, visita ajuntaments del Solsonès

La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, ha estat aquest dimecres a la comarca del Solsonès, en la quarta jornada de visites institucionals que fa tot el territori. S’ha reunit amb els alcaldes de Sant Llorenç de Morunys i d'Olius

per Ramon Estany, Solsonès, 1 d'agost de 2018 a les 15:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Visita a l'Ajuntament d'Olius. D'esquerra a dreta, M. Pilar Casas, Robert Molas, Josep Caelles, Antoni Márquez i Alba Camps Foto: Gencat

 
A l’ajuntament de Sant Llorenç de Morunys, Alba Camps s’ha reunit amb l’alcalde, Francesc Xavier Mas, amb qui ha tractat d’assumptes municipals vinculats a la indústria, la cultura i l’ensenyament, així com del projecte "Feel la vall de Lord" per a la dinamització turística, integrat en el pla de foment territorial del turisme de la Direcció General de Turisme.

 

Visita a l'ajuntament de Sant Llorenç de Morunys Foto: Gencat


A la població d’Olius, que compta amb 931 habitants, la delegada Alba Camps ha visitat l’edifici consistorial i ha conversat amb l’alcalde de la població, Antoni Márquez, el regidor de l’equip de govern Josep Caelles, i els regidors a l’oposició Maria Pilar Casas i Robert Molas. Amb ells ha tractat aspectes de desenvolupament rural, viaris, socials i comunitaris, entre els quals destaca el sistema de recollida selectiva porta a porta que precisament avui dia 1 d’agost s’implanta al municipi. Alba Camps ha pogut copsar la bona sintonia entre el consistori i la representació territorial del Govern de la Generalitat.

 
En aquesta jornada la delegada del Govern ha adaptat l’agenda del pla de visites inicial de conèixer els municipis més gran i més petit de cada comarca per visitar el segon i tercer municipis de la comarca del Solsonès per quantitat d’habitants.

 

 

Participació