L'Escola Agrària del Solsonès presenta els Cursos d'Adults 2012

per Redacció, 23 de gener de 2012 a les 09:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de gener de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El dimecres 25 de gener, a les 6 de la tarda, tindrà lloc l’acte dels presentació de cursos i activitats de transferència tecnològica del 2012 per als professionals del sector rural.
 
L’acte és obert a totes les persones que vulguin informació sobre la temàtica dels diferents cursos o vulguin conèixer l’Escola Agrària. En el transcurs d’aquest acte es lliuraran els certificats d’assistència a les persones que van fer algun curs durant l’any 2011.
 
De la mateixa manera que en els anys anteriors, hi ha un ventall força ampli de temes perquè tothom en pugui trobar algun que satisfaci les seves expectatives de formació: benestar animal, seguretat i prevenció de riscos laborals, informàtica, tècniques de conservació dels aliments, la vinya i el vi, cuina, vida rural i salut, artesania al món rural, gestió i promoció de producte turístic i cultural a àrees rurals...
 
Cursos que es presentaran:
-Benestar animal
-Tècniques de conservació dels aliments
-La vinya i el vi
-Bàsic de seguretat i prevenció de riscs laborals
-Artesania al món rural
-Vida rural i salut
-Gestió i promoció de producte turístic i cultural a àrees rurals
-Competències ACTIC Nivell I
-La reforma de la PAC
-L'agroturisme a les contrades d'interior
-XI Jornada Intercomarcal de cultius herbacis
-Seminari d'intercanvi de dones emprenedores. El Pallars i Ribagorça
 
En el transcurs del mateix acte s’iniciarà la inscripció als diferents cursos i activitats de transferència tecnològica.
 

 

Participació