La Diputació de Lleida subvenciona la contractació del programa Hèstia

L’aplicatiu informàtic és utilitzat pels Serveis Socials Bàsics del Solsonès

per Redacció , Solsonès, 31 de juliol de 2018 a les 15:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


La Diputació de Lleida ha subvencionat la totalitat del cost del programa informàtic Hèstia que  utilitza els Serveis Socials Bàsics del Solsonès i d’altres comarques per un import de 3.799,99 euros.


Aquest programa s’utilitza per registrar l’activitat diària dels Serveis Socials i és una eina bàsica per poder obtenir les dades i elaborar la memòria anual del servei. Ens permet conèixer les  problemàtiques i necessitats i ens ajuda a conèixer la realitat social del Solsonès a fi de poder prioritzar actuacions per donar-hi resposta.

El servei Hèstia permet gestionar bona part de les matèries que es porten a terme des d’una Àrea de Serveis Socials Bàsics. Està format per una sèrie de mòduls que donen resposta al primer nivell del sistema públic de serveis socials, que tenen caràcter polivalent, comunitari i preventiu i als equips multidisciplinaris que el fan servir com a eina bàsica de treball.


El servei Hèstia aporta una manera íntegra, fàcil i intuïtiva de gestionar la informació dels diferents mòduls de què consta una àrea bàsica de serveis socials. Això suposa un valor afegit per a qualsevol administració local perquè l’Hèstia els facilita disposar d’una eina bàsica, de les anomenades solucions claus en mà, per a gestionar les seves àrees de serveis socials, sense necessitat de comprar ni mantenir programaris específics o fets a mida.

Cost del servei


Aquest servei comporta un cost per als ens beneficiaris que està regulat per un preu públic d’acord amb les condicions específiques de prestació del servei; és aquest cost el que la Diputació de Lleida ha subvencionat al Consell Comarcal del Solsonès.

 

Participació