Festa Major

Joan Isaac i Maria del Mar Bonet al concert solidari de Festa Major

per Redacció , Solsonès, 18 de juliol de 2018 a les 10:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Concert Solidari de Festa Major 2018 concentra dos aniversaris ben especials;

- d'una banda, el SOM, el Solsones Obert al Món, celebra el seu vintè aniversari amb un passat de bona feina feta, un present de molta tasca per fer i un futur que esperem que sigui un món més just i solidari.
- d'altra banda, dos pesos pesats de la cançó catalana s'uneixen per oferir un espectacle especial, nostàlgic perquè ens remet a les cançons que han acompanyat les  lluites de tota una vida,  i  ple de futur perquè són artistes en plena forma creativa: Joan Isaac i Maria del Mar Bonet. La cantautora mallorquina passeja els seus 50 anys dalt dels escenaris amb una proposta que no deixa indiferent.

El 2 de setembre encetarem la Festa Major, a les set de la tarda, a la Plaça de Sant Joan, amb sentit i sensibilitat.
La recaptació es destinarà a Stop Mare Mortum que recentment ha aconseguit una gran victòria judicial amb la  sentència del Tribunal Suprem que condemna al govern espanyol al compliment dels compromisos establerts que l’obligaven a acollir 19.449 persones migrants. L’ incompliment dels compromisos establerts en el marc de la Unió Europea ha tingut i té un cost per a milers de persones que han quedat atrapades en la irregularitat i s’han vist forçades a sortir amb traficants d’éssers humans de Grècia i Itàlia (Per a més informació: https://www.stopmaremortum.org/ )

Com ja és habitual, es destinarà el 10% de recaptació al Fons d'Emergència Social.

 

Participació