Patinatge

Núria Vila i Ariadna Mulet aproven el certificat D

per Redacció, Solsona, 12 de juliol de 2018 a les 11:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Tres patinadores del C.P. Solsonès, Núria Vila, Ariadna Mulet i Aisatta Diallo, van participar en una nova jornada de certificats de la Territorial de Lleida.

El passat diumenge, dia 4 de juliol, al pavelló poliesportiu de la Bordeta de Lleida, s’hi van aplegar un bon nombre de patinadors/es aspirants a poder passar de nivell. Del Club Patinatge Solsonès, van participar-hi tres patinadores: Núria Vila, Ariadna Mulet i Aisatta Diallo, del certificat D.
La jornada va començar amb les aspirants del grup del certificat D, entre elles, les nostres patinadores. Tant la Núria, com l’Ariadna, van realitzar un exercici més que correcte. Va resoldre el salt i la cabriola, i ho va fer amb gran velocitat, amplitud de moviments i desimboltura. Per aquest motiu, va aconseguir les tres targetes verdes que els van donar el passi definitiu al certificat superior, és a dir, el certificat C. Pel que fa a la patinadora Aisatta Diallo, malgrat fer un programa molt correcte i ben resolt, va cometre alguns errors, fet que la va deixar a les portes de l'apte.
El C.P. Solsonès vol felicitar a les seves tres patinadores per haver estat tant valentes i haver participat a unes jornades de certificats. Aprofitem, també, per agrair al tasca de tots: entrenadores (Iris, Dolors i Andrea), pares, mares, companys, amics i aficionats, que amb el vostre suport vau fer que la jornada sigues alegre, simpàtica i divertida. Moltes gràcies i moltes felicitats a la Núria i l’Ariadna, i tot el suport a l'Aisatta, de ben segur a la propera, aconseguirà el seu diploma.

 

Participació