Les obres de pavimentació del carrer d’Ensija i la travessia del Bisbe Lasala s’allarguen uns dies

L’Ajuntament recomana als veïns evitar maniobres brusques amb els vehicles durant els primers quinze dies

per Redacció, Solsona, 11 de juliol de 2018 a les 14:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Aj Solsona


Tot i que inicialment estava previst que aquest dimecres finalitzessin les obres de pavimentació amb reg asfàltic al carrer d’Ensija i la travessia del Bisbe Lasala de Solsona, s’han allargat els treballs previs de preparació de la base del terreny per assegurar la durabilitat del ferm. Així, la regidoria d’Urbanisme explica que es completaran entre aquest divendres i principi de la setmana vinent.

Tal com es va anunciar la setmana passada, l’afectació de les obres a la mobilitat rodada és puntual, en els moments de pas de la maquinària. Es garanteix l’entrada i la sortida dels garatges, mentre que l’estacionament als carrers afectats està prohibit fins que finalitzin els treballs.
La regidoria d’Urbanisme recomana als veïns d’ambdós indrets que durant els primers quinze dies evitin les maniobres brusques o forçades amb els vehicles, ja que es podria malmetre el paviment.

 

Participació