Obres

Inicien les obres a la llera del riu Negre

per Redacció, Solsona, 11 de juliol de 2018 a les 08:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Ramon Estany


L’Ajuntament de Solsona ha començat aquest dimarts els treballs de protecció de la llera del riu Negre a l’indret del pont de l’avinguda de la Verge de Montserrat. L’erosió d’un tram soscavat al llarg dels anys per l’acció de l’aigua fa necessari estabilitzar el torrent mitjançant una escullera de pedra al fons de la llera i els laterals en un tram de deu metres.

Les obres, que tindran una durada aproximada d’una setmana, seran executades per l’empresa Excavacions Casas d’Olius per un pressupost de 19.000 euros. La intervenció inclou l’excavació del terreny, la construcció de l’escullera amb pedra calcària, la reposició d’una rampa d’accés al peu del talús des del vial d’accés a la Mare de la Font i la reposició de les plantacions afectades. L’afectació a la mobilitat s’intentarà que sigui molt puntual al carrer dels Tints, per l’entrada i sortida de la maquinària.

Foto: Ramon Estany

 

 

Participació